Refurnish er et konsept utviklet av Flytteeksperten AS. Vår unike forbindelse med Flytteeksperten gir oss en betydelig fordel når det gjelder å tilby deg kvalitetsmøbler med et grønt og kostnadseffektivt fokus.

Flytteeksperten AS har i mange år hjulpet bedrifter med smidige og effektive flytteprosesser. Gjennom årene har vi sett at mange kontormøbler ender opp som avfall eller lagres unødvendig etter en bedriftsflytting. Dette førte til refleksjonen om hvordan vi kunne bidra til å redusere miljøbelastningen og samtidig tilby rimelige alternativer for bedrifter som ønsker å fornye kontormøblene sine.

Slik ble konseptet Refurnish opprettet. Ved å utnytte vår inngående kjennskap til kontorlokaler og flytteprosesser, kunne vi identifisere kvalitetskontormøbler som ellers ville gått til spille. Disse møblene blir nøye gjenoppusset og satt tilbake i god stand, klare til å finne nye hjem hos bedrifter som ønsker å oppgradere sitt arbeidsmiljø uten å belaste miljøet eller sprenge budsjettet.

Ved å handle hos Refurnish, støtter du ikke bare en bærekraftig forretningspraksis, men du får også tilgang til et bredt utvalg av kontormøbler av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig kan du være trygg på at vi, med vår ekspertise i relokasjon, håndterer hele prosessen fra valg av møbler til levering og montering på en profesjonell måte. Så enten du er en bedrift som vurderer å fornye kontormøblene dine, eller en enkeltperson som ønsker å skaffe deg kvalitetsmøbler til hjemmekontoret, er Refurnish stedet for deg. Sammen med Flytteeksperten AS står vi for bærekraft, kvalitet og en smidig relokasjonsopplevelse. Velkommen til en grønnere og mer kostnadseffektiv måte å møblere arbeidsområdet ditt på!

Lagt til i handlekurv