Miljø og Bærekraft

Vår Bærekraftsstrategi

Vårt bærekraftsarbeid er forankret i vår visjon om å skape en positiv innvirkning på miljøet gjennom salg av brukte kontormøbler. Vi er fast bestemt på å ta lederskap i overgangen mot en sirkulær økonomi ved å tilby et bredt utvalg av kvalitetssikrede brukte kontormøbler. Ved å gi disse møblene nytt liv, reduserer vi behovet for ny produksjon, og minimerer dermed avfallsmengden. 

Hvert møbel som går gjennom vårt system blir omhyggelig utvalgt, inspisert og gjenoppusset om nødvendig, slik at det møter våre strenge standarder for kvalitet og funksjonalitet. Ved å kjøpe brukte møbler fra oss, får våre kunder ikke bare tilgang til kostnadseffektive løsninger, men de tar også del i bevegelsen mot en mer bærekraftig fremtid.

Bærekraftig Kundesamarbeid

Vårt engasjement for sirkulær økonomi strekker seg også til vårt samarbeid med kunder. Vi tilbyr videresalgstjenester som gir bedrifter muligheten til å gi sine egne brukte møbler en ny sjanse i markedet. Dette skaper en forlengelse av møblenes livssyklus og reduserer behovet for ressursintensive produksjonsprosesser. 

Ved å velge våre brukte kontormøbler tar du en aktiv rolle i å redusere karbonavtrykket ditt og fremme en mer bærekraftig praksis. Vi er stolte av å være en pålitelig partner for bedrifter som ønsker å ta del i den voksende bevegelsen mot en mer ansvarlig forvaltning av ressurser og en bærekraftig fremtid. 

Lagt til i handlekurv