Refurnish - Om oss

 

Din tilbyder av bærekraftige kontormøbler 

Refurnish er et gjenbrukskonsept som drives av FlytteEksperten AS. Vi fokuserer på å gjenopplive eksisterende kontormøbler, enten ved å restaurere, redesigne eller gjenbruke dem, for å skape moderne, funksjonelle og estetisk tiltalende arbeidsplasser. Vi tror på å gi kontormøbler et nytt liv, samtidig som vi hjelper forbrukere med å redusere sitt miljøavtrykk og spare penger. 

Hva vi gjør

Refurnish tilbyr totalløsninger for inventaret til våre kunder. Tjenestene inkluderer håndtering og vurdering av dagens inventar, samt løsninger og utvalg av produkter for møblering av nye lokaler. Via nettverket vårt har vi tilgang på eksklusive møbler og sammen finner vi de beste mulighetene for ditt kontor, innenfor deres rammer.

Alle gjenbruksprosjekter er forskjellige, der alle bedrifter har forskjellige utgangspunkt, både i forhold til dagens inventar, men også innenfor stil, ønsker og økonomiske rammer. 

Vi viser deg hvilke muligheter ditt prosjekt har, med miljø og gjenbruk i fokus. Kontakt

Vår drøm

Vi er fast bestemt på å endre den tradisjonelle måten vi tenker på kontormøbler på. I stedet for å kaste brukte møbler som fortsatt er i god stand, gir vi dem en ny sjanse. Gjennom vårt omfattende nettverk av kvalitetssikrede brukte kontormøbler gir Refurnish bedrifter muligheten til å kjøpe rimelige møbler av høy kvalitet samtidig som de bidrar til å bevare miljøet. 

Våre verdier

Lagt til i handlekurv